STORNO PODMÍNKY

VÁŽENÍ ÚČASTNÍCI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ, VĚNUJTE, PROSÍME, POZORNOST TOMUTO UPOZORNĚNÍ:

  • Akce na cenu platí pouze v případě přijetí platby do termínu uvedeného v informacích o cenách. Po daném termínu již není sleva na kurzovném akceptována a bude Vám připočtena plná cena kurzovného, dle cenových podmínek jednotlivých kurzů.
  • Místo v kurzu je garantováno až po přijetí PLATBY v plné výši kurzovného nebo ZÁLOHY ve výši 3.000 Kč na bankovní účet. Záloha je v plné výši nevratná a slouží jako storno poplatek (viz níže).
  • Počet účastníků v kurzu je omezen, Elixír akademie si vyhrazuje právo pozastavit přihlašování z kapacitních důvodů všem, kteří nemají kurzovné uhrazené do uvedeného termínu. Uhrazením kurzovného se stáváte součástí Elixír světa a disponujete veškerými privilegii :-) Prosíme, respektujte fakt, že sdílíme naše know – how, tedy osobní zkušenosti z letité praxe a veškeré informace ve skriptech a prezentačních materiálech jsou chráněné autorským právem.

STORNO PODMÍNKY

V případě, že budete chtít kurz přerušit/ukončit z osobních či zdravotních důvodů, budeme postupovat podle následujících parametrů:

  • zrušení účasti do 14 dnů před zahájením kurzu, písemně (mailem) – vrácení kurzovného po odečtení poplatku  3.000 Kč, v němž je zahrnuto: obsazení místa, materiály, skripta, administrativa, atd.
  • zrušíte-li svou účast v kurzu později, případně po zahájení kurzu bude Vám účtován poplatek v plné výši kurzovného (dle přijetí platby na bankovní účet). V případě, že bude volné místo v následujícím běhu kurzu, bude Vám toto místo nabídnuto (nepřijdete tedy o platbu kurzovného). Elixír akademie si vyhrazuje právo na nabídku tohoto místa – není nabízeno automaticky!

Děkujeme za pochopení.