Monika Brožová

Školení

Školicí středisko PhDr. Olgy Huspekové – Instruktor Pilates, 2012-2013

 

Kde učím

Benešov a okolí

 

Proč pilates

Od dětství jsem se věnovala atletice a zkoušela různé druhy sportu. Cvičila jsem několikrát týdně a domnívala se, že čím více se budu u cvičení potit, tím pro mě lépe. Ale postupem času jsem začala mít problém se zády a objevila „klidnější“ pilates. Několik lekcí jsem absolvovala v různých studiích, pociťovala jsem jakousi úlevu od bolesti zad, avšak stále to ještě nebylo ono. Nicméně mé tělo zřetelně avizovalo, že cvičení pilates je velmi užitečné a cítím se po něm velmi dobře nejen fyzicky, ale i psychicky. Minulý rok jsem se náhodou dostala do Elixír studia k Olince a konečně poznala opravdové zázraky cvičení pilates pro mé tělo. Chtěla jsem poznat více do hloubky tento druh cvičení, a proto jsem se přihlásila na rekvalifikační kurz, kde jsem mohla prohloubit své teoretické znalosti i praktické dovednosti.
Po mých zkušenostech, které mně pomohly od bolesti zad, jsem k pilates přivedla již několik svých kamarádek, které jsou stejně nadšené jako já.

 

Kontakt

mobro@seznam.cz

Monika Brožová
Absolvent

Od dětství jsem se věnovala atletice a zkoušela různé druhy sportu. Cvičila jsem několikrát týdně a domnívala se, že čím více se budu u cvičení potit, tím pro mě lépe. Ale postupem času jsem začala mít problém se zády a objevila „klidnější“ pilates. Několik lekcí jsem absolvovala v různých studiích, pociťovala jsem jakousi úlevu od bolesti zad, avšak stále to ještě nebylo ono. Nicméně mé tělo zřetelně avizovalo, že cvičení pilates je velmi užitečné a cítím se po něm velmi dobře nejen fyzicky, ale i psychicky.