INFORMACE KE KONÁNÍ KURZU

Díky akreditaci od MŠMT, kterou Elixír akademie ZNOVU obdržela, má uchazeč možnost po absolvování zkoušky (informace níže v textu), žádat o vydání živnostenského listu a vést své vlastní lekce pilates kdekoli v ČR a v rámci Evropské unie.

Instruktor pilates, který se z Vás stane po absolvování kurzu, je pomocníkem pro všechny své klienty, kteří se rozhodli napravit svá bolavá těla. Je to obrovská zodpovědnost a součastně obrovská radost, pokud se Vám klient rozhodne důvěřovat a Vy mu umíte účinně a efektivně pomoci.

To ovšem znamená, že kvalitní instruktor pilates dokonale ovládá nejen metodiku jednotlivých cviků, ale zároveň se přehledně orientuje v zásadách anatomie a fyzioterapie, dokáže naslouchat a přistupovat ke všem klientům jednotlivě (i na hromadných lekcích). Každý z nás je jedinečný, a tak to musí být i při lekcích pilates!

STANDARDNÍ KURZ (podzimní, jarní): 

rozložen do šesti víkendů (sobota+neděle, vždy 8 vyučovacích hodin za den), během nichž je uchazeč seznamován s danou problematikou podle konkrétních témat. Kurz je rozdělen na část TEORETICKOU (80hodin) a PRAKTICKOU (70hodin). Prvních pět víkendů je čistě teoretických, šestý víkend je koncipován jako praktická část přípravy ke zkoušce. Samotná praxe probíhá dle individuálních možností uchazeče po domluvě s lektorem.

PRAKTICKÁ ČÁST probíhá dle individuálních možností uchazeče a je zahrnuta v ceně kurzu!

Podrobné informace k harmonogramu kurzu získáte e-mailem nebo na tel.: 739 630 454 (Ing. Eva Behenská)